Vi holder sommerferielukket fra 2. juli til og med 29. juli

Kunst

Tina Paaske Sommer

udstiller februar og mart 2018

Tina Paaske Sommer har to passioner: foto og syning, som hun fletter sammen på en måde, så hun ikke bare gengiver fotoet i stof, men skaber sit eget unikke billede under hensyntagen til stoffets struktur og quiltningen. Det er en udfordring, men også det spændende i processen.

”Pictorial Art Quilts” hedder på dansk ”Fra Foto til Quilt”, og indenfor denne kunstart skaber hun sine billeder i stof ved hjælp af quiltning, hvorved billedet får sit helt særegne udtryk.

”Original Art Quilts” er en anden form for quiltning. Her skaber hun sit eget design og ofte også egne hjemmelavede stoffer, hvorpå hun laver forskellige overfladedesign teknikker. Herefter er det bare fantasien, der råder, og det er den mere end generel uddannelse, Tina Paaske Sommer bygger på. Hun udvikler sig dog til stadighed gennem korte eller længerevarende kurser og især on-line kurser.

Tina Paaske Sommer er medlem af ”Kunstsamlingen” og ”Nordsjællands Quiltelaug”. Desuden er hun formand for ”Artquilts”. Hun er en flittig udstiller i hele landet, som vi nu også kan glæde os til at stifte bekendtskab med i Slangerup Bio.

  I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.