Der er igen mails og sms'er i omløb om billige billetter til biografer deriblandt Slangerup. Nu ser det ud til at en kunde har fået et uretmæssigt træk på sin konto efter at have klikket på links og betalt for to billige billetter. Det har IKKE noget med Slangerup Bio at gøre, det er spam og snyd. KLIK IKKE PÅ NOGET - slet beskeden med det samme.

Se her hvordan du køber og printer dine egne Biografklub Danmark billetter: Klik her

Kunst

AGNETE WENDELBOE

Udstiller i april og til medio maj

Agnete Wendelboe er billedkunstner og kunstterapeut, uddannet ved Institut for Kunstterapi. Det var her, at hun begyndte at male og arbejde med keramisk kunst i form af skulpturer, gerne i stentøj, som er mere robust end lertøj og kraftigere i sit udtryk. Hun har deltaget i en Male-Kunst-Kulturrejse til Sydindien ved kunstterapeut og billedkunstner Helen Lassen, en Nordlysrejse til Grønland samt 7 kunstkurser rundt omkring i Danmark.

Agnete Wendelboe har afholdt utallige Work-hops for børn, og hun kan lide at sætte børn i gang med at arbejde og male kreativt. Ofte er det naturen og årstidsrelaterede aktiviteter, børnene arbejder med, og formålet er at gøre dem bevidste om naturens rytme og at gøre dem i stand til at udtrykke det sete med farver, klip og klister.

Udstillingen i biografen viser Agnete Wendelboes billeder. Disse er tydeligt figurative ofte med symbolsk indhold. Hun bruger stærke akrylfarver, som giver et temperamentsfuldt, stærkt udtryk, og elementer fra kunstterapien finder man også i hendes billeder.

Agnete Wendelboes udstillingsaktiviteter bevæger sig rundt i firmaer, offentlige institutioner, kunstforeninger samt Kunst-og-Kulturdage fortrinsvis i København og Nordsjælland.

JØRGEN SKRAM OG POUL RASMUSSEN

Udstiller 20. maj – 30. juni

Jørgen Skram og Poul Rasmussen er ivrige amatørfotografer og medlemmer af Ølstykke Fotoklub. De har det til fælles, at de har en stor passion for at fotografere naturskønne områder ved Vesterhavet. De har begge fotograferet i mange år, og som amatører kan de vælge lige de områder, de har lyst til at beskæftige sig med.

Vesterhavet har altid været en naturlig del af deres hverdagsliv såvel som deres fotoliv. De er kommet der på alle tider af året og har oplevet, hvordan lys, blæst, sol, sand og storm kan ændre et landskab. Så mange øjeblikke og situationer, som de har måttet forevige med deres kameraer. Denne udstilling handler om sommerhalvåret, da man her har en enestående farvemættet himmel, specielt ved solnedgang.

Ølstykke Fotoklub blev stiftet i 1976 og tæller i dag medlemmer med forskellig baggrund og kunnen, forskelligt billedsyn og udstyr. Alt dette gør samværet inspirerende og kreativt. Klubben er åben for folk med interesse for kreativ fotografering, enten man er selvlært eller har gået på aften- eller ungdomsskole. Medlemmerne mødes hver torsdag på Græstedgård, og aktiviteterne er mange indenfor alt, der handler om fotografering og et hyggeligt klubliv.


I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.