Se her hvordan du køber og printer dine egne Biografklub Danmark billetter: Klik her

Vi holder sommerlukket og åbner igen 29. juli.

Kunst

JØRGEN SKRAM OG POUL RASMUSSEN

Udstiller 20. maj – 30. juni

Jørgen Skram og Poul Rasmussen er ivrige amatørfotografer og medlemmer af Ølstykke Fotoklub. De har det til fælles, at de har en stor passion for at fotografere naturskønne områder ved Vesterhavet. De har begge fotograferet i mange år, og som amatører kan de vælge lige de områder, de har lyst til at beskæftige sig med.

Vesterhavet har altid været en naturlig del af deres hverdagsliv såvel som deres fotoliv. De er kommet der på alle tider af året og har oplevet, hvordan lys, blæst, sol, sand og storm kan ændre et landskab. Så mange øjeblikke og situationer, som de har måttet forevige med deres kameraer. Denne udstilling handler om sommerhalvåret, da man her har en enestående farvemættet himmel, specielt ved solnedgang.

Ølstykke Fotoklub blev stiftet i 1976 og tæller i dag medlemmer med forskellig baggrund og kunnen, forskelligt billedsyn og udstyr. Alt dette gør samværet inspirerende og kreativt. Klubben er åben for folk med interesse for kreativ fotografering, enten man er selvlært eller har gået på aften- eller ungdomsskole. Medlemmerne mødes hver torsdag på Græstedgård, og aktiviteterne er mange indenfor alt, der handler om fotografering og et hyggeligt klubliv.


I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.