Vi viser RAMMSTEIN PARIS d. 23. marts kl. 19:30 det bliver fyr og flamme.

Vi har to nye foredrag fra Aarhus Universitet klar. 7. marts TILLID - OG MATEMATIKKEN BAG VORES VIDEN OM TILLID og 28. marts MED SOLEN SOM NABO, begge dage kl. 19:00 der er gratis adgang.

Kunst

Daniel K. Kristensen

udstiller januar og februar 2017

Daniel er en ung kunstner på 22 år, bosiddende i Holstebro. Han har arbejdet som praktikant indenfor grafisk design i Århus i 1½ år og er derefter selv fortsat med at udvikle sine evner indenfor den digitale kunst med illustrations- og håndtegninger samt billedcollager.

Det er Daniels drøm at videreuddanne sig til grafisk designer for derigennem at opnå et arbejdsliv med sin store interesse.

Daniel er diagnosticeret med en psykisk sygdom, men det er netop hans sindslidelse som er drivkraften og udgangspunkt for hans kunstneriske arbejde. Hans værker beskriver i øjebliksbilleder hans sindstilstand og de omgivelser, han befinder sig i.

Daniel har haft sin første udstilling i Århus med fin kritik.

Photoshop og illustration, begge med billedbehandlings- og illustrations- programmer er udgangspunkt for Daniels udstilling i biografen.

  I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.