Der er igen mails og sms'er i omløb om billige billetter til biografer deriblandt Slangerup. Nu ser det ud til at en kunde har fået et uretmæssigt træk på sin konto efter at have klikket på links og betalt for to billige billetter. Det har IKKE noget med Slangerup Bio at gøre, det er spam og snyd. KLIK IKKE PÅ NOGET - slet beskeden med det samme.

Se her hvordan du køber og printer dine egne Biografklub Danmark billetter: Klik her

Kunst

HANNE EKMAN

Udstiller december 2018 og januar 2019

Hanne Ekman har tegnet fra hun var barn, men et længerevarende ophold i Italien tændte hendes interesse for malerkunsten, og hun tog derfor undervisning hos forskellige kunstnere i området, hvor hun boede. Hjemme igen i Danmark måtte kunsten gå på vågeblus på grund af familie,men for 10 år siden fik hun atter tid og mulighed til sin passion, og hun søgte og fik nu undervisning af billedkunstnerne Maria Kollerup og MableRose samt deltog i sommerkurser på kunstskolen SPEKTRUM.

Udover udfordringerne fra de forskellige undervisningssteder henter hun inspiration i naturen, musikken og egne stemninger.

Hanne Ekman maler med olie- akryl- og akvarelfarver, og hendes stil er både abstrakt og naturalistisk. Sidstnævnte benytter hun blandt andet, efter hun også har kastet sig over portrætmaleriet.

Det er blevet til en hel række udstillinger i det nordsjællandske, og der er fortsat bud efter Hanne Ekman.

I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.