Vi har 5 spændende tilbud fra oktober til januar. Der er noget for enhver smag. Gratis foredrag, opera med Anna Netrebko, højoktan Ferrari klassikker og en fejende flot juleballet fra Bolsjoj Teatret i Moskva

Download folderen her

Der er nu booket to nye foredrag fra Aarhus Universitet 20. feb. og 20. marts, billetter kan købes nu og er som altid gratis

Kunst

Anders Leerskov

udstiller december 2017 og januar 2018

Anders Leerskov er tredje generation i en kunstnerisk familie på både fædrene og mødrene side. Landskabsmotiver med akvarelteknik er hans foretrukne udtryksform, selvom han også arbejder med olie og akryl. Endvidere har han arbejdet med restaureringsopgaver på ældre og medtagne men værdifulde malerier. Alt har hans interesse lige fra teaterkulisser til julemærker i frimærkestørrelse.

Anders Leerskov maler ofte sine billeder på rejser i mange lande, og udstillingen i biografen består af nye akvareller med Provencemotiver skabt over sommerens indtryk i det sydfranske. Billederne skildrer menneskelivet, og der igennem fanger han den specielle stemning på sin egen måde i stærke farver.

Siden 1979 har Anders Leerskov udstillet et væld af steder i landet. Det begyndte, da han som medlem af Sjælsøgruppen i en årrække deltog i udstillinger i Huset og Mantziusgården i Birkerød samt Birkerød Kunstforening. Det var springbrættet til de mange efterfølgende udstillinger rundt omkring i landet. En censureret udstilling er det også blevet til på Tannum Strandgaard.

  I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.