Vi har 5 spændende tilbud fra oktober til januar. Der er noget for enhver smag. Gratis foredrag, opera med Anna Netrebko, højoktan Ferrari klassikker og en fejende flot juleballet fra Bolsjoj Teatret i Moskva

Download folderen her

Kunst

Galina Hetebrügge

udstiller juli og august 2017

Galina Hetebrügge er russisk født og opvokset i Skt. Petersborg, hvor hun levede de første godt 60 år af sit liv. Hun begyndte tidligt at interessere sig for kunst og for at male akvareller.

I 2004 flyttede hun til Danmark, hvor hun startede et nyt liv og blev dansk gift med grafikeren og kunstneren Elmer Beruning. Under hans vejledning begyndte hun igen at male i 2012, denne gang med akrylfarver. Parret bor i Veksø, hvor de har galleri i hjemmet, og hvor de begge udstiller.

Galina maler med stærke farver, og stilen er enkel. Hun er stærkt inspireret af Østen og dens farvestrålende liv og fauna. Mange af hendes motiver er hentet fra Bali.

Indenfor de sidste par år er det blevet til to udstillinger i nærområdet. Det må siges at være lidt usædvanligt at debutere som udstiller i en alder af 75 år, men når man brænder for noget, er det heldigvis aldrig for sent.

  I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.