Journal 64 bliver vist med danske undertekster søndag den 14. oktober.

Se her hvordan du køber og printer dine egne Biografklub Danmark billetter: Klik her

Kunst

GITTE-MARIE MICHELSEN

Udstiller oktober og november 2018

Gitte-Marie Michelsen er oprindeligt uddannet fysioterapeut, men det, som altid har betydet noget for hende, er at udfolde sig på papir med pen og akvarelfarver, og derfor besluttede hun sig for at hellige sig kunsten på fuld tid.

Gitte-Marie eksperimenterer i et væk, lader sig inspirere af alt i og udenfor den menneskelige psyke og prøver med fantasiens hjælp at bearbejde emnerne, så de får et tvetydigt præg.

Det er en livsnødvendighed for Gitte-Marie at tegne og male. Dog at være kunstner er ikke altid en leg. Der opstår altid en krise under opstarten på et nyt billede, men det giver hende styrke og tilfredshed at fortsætte og overvinde modstanden i billedet og se det tage form i en tilblivelse. Hun starter med at lade teknikkerne styre processen, hvorefter hun tager over og styrer i den retning, billedet peger.

Nysgerrighed, ihærdighed og stædighed er egenskaber, hun bruger i sin kunst, og som gør, at tingene ender med at lykkes for hende.

Gitte-Marie har de sidste 5 år udstillet årligt i Frederiksværk og Helsinge, hvor hun bor, og har i år deltaget i den censurerede udstilling på Hillerødmessen. Hun er medinitiativtager til kunstgruppen Akvamix samt medlem af Kunstværkstederne Møllestien.

I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.