Der er igen mails og sms'er i omløb om billige billetter til biografer deriblandt Slangerup. Nu ser det ud til at en kunde har fået et uretmæssigt træk på sin konto efter at have klikket på links og betalt for to billige billetter. Det har IKKE noget med Slangerup Bio at gøre, det er spam og snyd. KLIK IKKE PÅ NOGET - slet beskeden med det samme.

Se her hvordan du køber og printer dine egne Biografklub Danmark billetter: Klik her

Kunst

OPALMALERNE

Udstiller februar og marts 2019

Opalmalerne holder til i Aktivitetshuset i Slangerup. Det er en gruppe bestående af 16 kunstnere dels fra lokalsamfundet dels fra Nordsjælland og så langt fra som Skibby og Holbæk.

Det er en meget aktiv gruppe, som arbejder seriøst for gennem øvelse at forbedre egne færdigheder og for at udstille samlet, i mindre grupper og enkeltvis. I år har gruppen startet med en samlet udstilling i Langes Magasin i Frederikssund, Nu fortsætter den i Slangerup Bio i februar og marts. Samtidig vil den være repræsenteret i Hillerød i marts under Hillerød Kunstdage.

I foråret har et medlem en udstilling i HK-bygningen i København, og hen på sommeren flytter gruppen til Bornholm for en uges udstilling. Til september holder den en uges arbejdslejr ved Rørvig, og sidst på året følger som regel en udstilling på hjemstedsadressen: Aktivitetshuset i Slangerup.

Gruppens medlemmer udfolder sig kunstnerisk med mange forskellige udtryk, hvilket de ser som en styrke i det daglige arbejde, hvor man hjælper og supplerer hinanden. Alle temaer bliver taget under behandling: bybilleder, landskaber, blomster, dyr, fugle og portrætter af såvel mennesker som dyr. Materialerne er for de flestes vedkommende akvarel, men akryl og tegnemedier som kul, kridt og pastel samt glas og tekstil benyttes også gerne, så gruppens udstillinger fremtræder meget varieret.


I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.